Le bon marché


Det doftade nybakat bröd i hela lokalen!


Och självklart ost i mängder. 😉 


Hur gott?!?!

Innan Paris-resan skrev jag om hur vi skulle besöka varuhuset Le Bon Marché för att införskaffa mat till vår picknick, vilket vi även gjorde. Det ligger på bottenplan i varuhuset och vi hade till en början lite svårt att hitta dit, men så småningom kände vi lukten av mat. 😉 Vad vi kom fram till var en stor mataffär som både hade vanliga råvaror, men från lite finare märkena, men också mängder av mat man kunde köpa över disk. Det var alltifrån asiatisk mat till tapas, meze och franska specialiteter, det fanns helt enkelt jättemycket bra take away-mat som var lagad på plats. Som ni ser på en av bilderna här ovan fanns det även mängder med färsk frukt och färskpressade juicer i smarta förpackningar. Allt var jättefräscht!!

Vi köpte en del saker till picknicken här och resten i en annan livsmedelsbutik, priserna var som sagt något högre här. Men vi passade på att köpa baguette och olika slags pain au chocolate, oliver, lite frukt och någon ost här. Jag rekommenderar varmt Le Bon Marché, gud vad jag vill ta med Andrea hit!!

LE BON MARCHÉ
24 Rue de Sèvres, 750 07 Paris
Tunnelbana: Sèvres-Babylone

  1. Ser underbart ut! På tal om inget, vet att du skrivit att du kan lite franska. Läste du franska 5 på gymnasiet? Hur bra är dina franskakunskaper? Merci pour un blog fantastique!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..