Morgongym i Split

Imorse t0g jag & Andrea oss ner till gymmet på hotellet innan frukost, vi gick nämligen och la oss innan elva igårkväll (tired much?) och vaknade 8.30 helt utvilade. Jag tycker ofta det är svårt att träna utomlands för även om gymmen kan vara bra på hotellen så är de inte riktigt som hemma. Det är samma sak om man besöker ett nytt gym hemma också; det man är van vid att använda kanske inte finns och istället finns mycket nya redskap man inte är lika hemma på. Vi körde i varje fall ett kort, men ganska intensivt axelpass innan vi gick och åt frukost!

Idag är vädret inte det bästa här i Kroatien, i alla fall inte hittills. Enligt väder-appar kommer det spricka upp i eftermiddag, men tills dess kommer vi ta det lugnt och få lite jobb gjort. Ifall vädret blir bättre kommer vi ta vårt pick & pack och åka iväg till någon fin strand här i Split – om inte funderar vi faktiskt på att gå på spa. Båda alternativen lockar nästan lika mycket, men sol har vi inte haft mycket av hemma i vår så självklart hoppas jag på att solen tittar fram. 😉 Hoppas ni får en fantastiskt torsdag! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..