Rainy day

 

T-shirt – H&M // Kjol – H&M // Skor – River Island // Väska – Stella Mccartney

Igår var det ganska dåligt väder i Split, men jag & Andrea tog oss ändå ut för att äta lunch och upptäcka stan. Vid den här muren passade vi på att ta lite på bilder på min outfit, jag tycker den var somrig men enkel. Jag är helt förälskad i kjolen, kan verkligen tänka mig att den går att klä upp med en finare topp och stora örhängen. Samtidigt gör den också sig bra till en vit t-shirt och platta skor – såna plagg älskar man ju! 😉 Skorna är också ganska nya, vad tycker ni om dom? Oskar kunde verkligen inte bestämma sig när vi hittade dom i butik, men jag gillade dom på en gång!

  1. Hej!
    Lite konstig fråga kanske.. Men får du problem med skavsår mellan låren när du ha kjol/korta shorts? Jag får alltid använda korta tights under och det begränsar ju tyvärr urvalet av kläder. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..