What I eat in a day – Samarbete med Visa

Just nu är jag och Andrea i Kroatien tillsammans med Visa för att visa hur smidigt och bekvämt det är att resa kontantfritt. Idag går det att betala med kort på väldigt många fler ställen än man kanske först tror, det är extremt skönt att slippa gå runt med hela resekassan i kontanter och behöva skylta med pengarna så fort man ska betala. I samarbete med Visa bestämde jag mig för att göra ett ”What I eat in a day”-inlägg här från Split för att se hur långt jag kommer med enbart mitt kort!

LUNCH


LUNCH – Efter en härlig frukost på hotellet och lite jobb så åkte vi mot en hamburger-restaurang i centrala Split. Jag beställde in en lakto-ovo-vegetarisk burgare med parmesan, barbequesås och stekt ägg, Andrea beställde in en kyckling-burrito. Till det drack vi en varsin färskpressad juice och pommes vid sidan om. Allt var superfräscht och väldigt insta-vänligt. 😉


När vi först kom fram till restaurangen visade det sig att dom bara tog kontanter, där drabbades vi av panik en kort sekund då vi inte hade med oss några. Då bestämde vi oss för att ta hjälp av Visa’s app ”Visa Travel Tools” där man enkelt fyller i sin nuvarande plats och kan få hjälp att hitta närmaste bankomat, omvandla valutor osv. Extremt smidigt och vi kunde enkelt promenera runt hörnet och ta ut pengar att betala vår lunch med!

MELLANMÅL


MELLANMÅL – Efter några timmars strosande i stan kände vi oss sugna på att köpa med lite snacks till hotellrummet. Vi gick in på en mindre, lokal matbutik vi hittade och köpte med lite chips, vatten och en flaska cola. Självklart betalade vi kalaset med vårt Visa-kort!

MIDDAG


MIDDAG – Dagens sista måltid åt vi på en supertrendig tapas-restaurang, den hade Andrea fått rekommenderad på sin blogg och vi var båda exalterade att testa deras mat!

 

Vi beställde in massvis med god mat och efter en trevlig middag tog vi in notan och betalade återigen med vårt kära Visa-kort, vår bästavän under den här resan. Kroatien har länge, såvitt jag vet, varit ett land där man som turist inte klarar sig utan kontanter. Först och främst vill jag poängtera att det definitivt inte verkar vara så längre, men tack vare ”Visa Travel Tools”-appen kan man enkelt ta sig ur knepiga situationer där man trots allt behöver kontanter. Tack Visa för att ni gör det möjligt att resa kontantfritt!

  1. Ser väldigt härligt ut i Kroatien, maten också 😀 Borde du inte dölja kortuppgifterna på Pringles bilden? bara en tips <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..