Lunch @ Bellora

Igår ringde klockan 8.30 och vi gick ner och avnjöt en god frukost här på hotellet. Jag har nämnt flera gånger att jag är, och alltid har varit dålig på frukost, men kommer man till en stor buffé så kan även jag tycka det är riktigt gott. Jag tror dessutom mycket ligger i att man inte äter lika tidigt på semestern än hemma en vanlig vardag, jag är liksom inte hungrig när jag vaknar om klockan ringer 7. Nog om det – efter frukosten gjorde vi oss i ordning och gick ut på stan, vi kollade i lite butiker, Andrea fixade en nagel och sen var det dags för lunch på Bellora. Det är en annan restaurang på Avenyn, jag tror till och med den ligger vägg-i-vägg med Brasserie Lipp som vi var på igår. Temat var italienskt och priserna var något högre än dagen innan, men både jag & Andrea var väldigt nöjda med våra pizzor!

Efter maten köpte vi glass och strosade runt lite mer innan vi började röra oss mot hotellet igen. Där tog vi det lugnt innan vi började göra oss i ordning för kvällen (som ni kommer få läsa mer om i egna inlägg). Detta var vår sista heldag i Göteborg, idag rör vi oss nämligen mot Halmstad och Tylösand – wihooo. Har jag några läsare som är där? 

 1. Tylösand är det mest fantastiska ställe på jorden under sommaren. Det har dock inte invigning för allmänheten förrän på lördag, så ni borde testa att åka dit när allt är öppet också 🙂

 2. Ja!! Kul för er! 😀 TIPS: Glass/lunchtips: Riccardos! Ta er dit ut om ni har möjlighet, såååå god glass och bra lunch!

 3. Om ni ska äta ute så tipsar jag om Zigges garage! Sjukt härlig stämning, trevlig personal och goood tapas! Ligger vid Nissan

 4. Åh bor i Halmstad och sommarjobbar på ett café som ligger i Tylösand, vid st olofs kapell, skulle vara så kul om ni kom förbi!!

 5. Åk till Tillsammans! Det ligger mitt i stan, enkelt att ta sig dit. Det är utomhus, men man kan åka dit när som, de har både lunch, fika, middag, drinkar och en massa musik! Supermysigt!!

 6. Åh vad kul att ni kommer till Halmstad! Beroende på hur länge ni stannar så är det ett gratis evenemang ute vid Hamnen där ett gäng artister uppträder under fredag, lördag och söndag ifall det är några som faller er i smaken! 🙂
  Jag kan även passa på att tipsa er om en mysig restaurang som heter Tillsammans, den ligger precis vid Nissan och har en otroligt härlig miljö.
  Jag hoppas att ni har en trevlig vistelse här samt i Göteborg! Kram

 7. Jag bor där!! Fantastiskt ställe på sommaren Afterbeach premiär på lördag kl16! Kommer förmodligen inte vara strålande sol men brukar vara sjukt(!!) bra drag där ändå!! Tips tips om ni inte har något planerat

 8. Läsare från Halmstad här! Halmstad tips är som tidigare nämnt Riccardos på möllegård samt restaurangen Tillsammans!
  Kul att ni kommer hit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..