Strawberries in bed

Under den dagen jag landade hemma mellan Åland och Göteborg så hann jag inte med mycket, men jag hann med att äta jordgubbar. I sängen dessutom! Jag tog en timme på eftermiddagen där jag la mig i sängen, kollade Youtube-videos, läste lite bloggar och bara tog det lugnt. På sätt och vis fick jag äta upp den vilan då den följdes av en väldigt stressig packning efter, men det var så oerhört skönt och välbehövt. Även fast jag varit på Åland och tagit det väldigt lugnt så är det något visst med att landa hemma och få andas ut, när man är på resande fot slappnar i varje fall inte jag av på samma sätt. Håller ni med?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..