Middag @ The Barn

Vår sista middag i Göteborg åt vi på ett ställe som heter The Barn, Andrea hade varit där tidigare men inte jag. Däremot hängde vi i parken precis intill när vi var i Gbg förra året för att gå på Håkan. Det var i varje fall ett så himla mysigt ställe, både jag & Andrea konstaterade att en liknande restaurang verkligen borde öppna i Stockholm, det hade varit så sjukt populärt! Stämningen var superhärlig, drinkarna var jättegoda och detsamma med maten.

Jag beställde in en av de godaste halloumi-salladerna jag nånsin ätit, den bevisade verkligen att det egentligen inte behövs så mycket för att lyckas med en sallad. Det var en god salladsmix i grunden, cocktailtomater, picklad rödlök, rostade hasselnötter och en örtig dressing. Halloumin var helgrillad och riktigt krispig på utsidan, precis som jag vill ha den! Vid sidan om beställde vi in pommes & tryffelmajonäs och även det var supergott. Är ni i Göteborg och har vädret på er sida så kan jag varmt rekommendera The Barn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..