Behöver era idéer

Just nu är jag mitt uppe i att fixa så många inlägg jag kan inför Kroatien och det kommer verkligen komma upp vissa superbra inlägg när jag är där. Det känns superkul, men jag vill egentligen bara tidsinställa om dom så allt kommer upp nu istället haha. Jag vet ju att jag kommer ha mycket blogg-virke där, men det handlar om att jag vill kunna slappna av till viss del också.

MEN, i och med att allt fokus numera ligger på Kroatien-veckan så hamnar många av inläggen som ska upp innan lite i andrahand. Det är helt enkelt svårt att hitta lika mycket inspiration när det är så många inlägg som ska göras, därför tänkte jag kolla med er hur intresset ser ut. Tycker ni jag ska köra på en frågestund som Andrea gjorde innan hennes utlandsresa? Ska jag försöka fixa något bakinlägg? Vill ni egentligen bara se ”min dag i bilder”-inlägg?
Era ord är min lag!

LOADING..