Q/A – Sängbord


Q: Hej Mathilda, tack för en jättejättebra blogg! <3 Har precis flyttat in i min nya hyresrätt som har sovrum, men ett litet sådant. Visst är inte ert sovrum så jättestort heller? Kan inte du snälla berätta vairfrån era sängbord är, dom i marmor? Tror verkligen dom skulle bli perfekta hemma hos mig. Kramis!

A: Hallå där – självklart kan jag det! Som svar på din första fråga; ja, vårt sovrum är ganska litet. Nu har jag inte måtten i huvudet, men det är ungefär 2,2 x 3,5 m om jag inte minns helt fel. Det är inte superlitet, det rymmer trots allt en 1,60-säng, två sängbord och en normalbred dubbel-byrå, men det är ju helt klart mer funktionellt än rymligt. 😉

Våra sängbord är i varje fall perfekta för ett mindre sovrum, dom är nämligen bara 27 x 27 cm breda! Här nedan kommer lite bättre bilder…

Som ni ser så är det ben i mässing och sen en vit marmorskiva ovanpå. Väldigt stilrena och helt i min smak! Dom ger en väldigt lyxig känsla i rummet, är i perfekt höjd för sängen och tar som sagt väldigt lite plats. Den enda nackdelen med ett mindre bord är såklart att inte lika mycket får plats ovanpå, men vi försöker hålla det så minimalistiskt som möjligt i sovrummet och har bara en varsin, liten lampa på varje bord. Den är från MIO. 🙂

Borden kommer i varje fall från The Sofa Store och ni hittar dom HÄR! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..