4 snapshots från dagen

Imorse ringde klockan 02.30 och min väldigt snälla lillayster skjutsade mig till Arlanda och flyget som gick 06.15. Flygresan gick bra och jag lyckades sova ganska mycket, i öronen hade jag Rättegångspoddens avsnitt om Lisa Holm som jag starkt kan rekommendera. Den högra bilden är tagen precis när jag kommit fram till hotellet där Oskar jobbar och jag kommer bo, jag var sjuuukt trött. Oskar jobbade till 16.00 och fram tills dess låg jag mest inne och vilade. Tråkigt kanske, men jag var som sagt helt slut.

Vid 16 hade Oskar en paus på tre timmar, då gick vi och köpte glass och sen visade han mig runt. Det här hotellet är riktigt stort och jag har redan gått helt vilse en gång. Hittar fortfarande inte, men nu fick jag i alla fall ett hum om vart saker och ting finns. Det är en sån lyx att gå spendera tid med varandra efter fem veckor av saknad. När jag kommer hem från Samos är det 28 dagar kvar tills han kommer hem för gott! <3

Nu ska jag göra mig i ordning för vår första middag, Oskar har jobbat färdigt klockan 21 (grekisk tid) och då ska vi röra oss in mot närmsta ort/centrum!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..