Today’s workspot

Idag är Oskar tillbaka på jobbet och jag får sysselsätta mig själv under större delar av dagarna. Självklart känns det tråkigt att inte kunna umgås som dom andra dagarna, men den här kontorplatsen går inte av för hackor – eller vad säger ni? Min ursprungliga tanke var att sitta på en solstol i gräsmattan som finns bakom stranden, men när jag kom ut till våra solstolar upptäckte jag att en vattenspridare stått och sprutat vatten ENBART på våra handdukar. Dom var helt dyngsura, haha! Så nu ligger handdukarna på tork och jag har förflyttat mig till en torr solstol. Det funkar det med. 😉

Här ska jag sitta i några timmar och redigera en vlogg, börja klippa en podd och – om jag hinner – förbereda inlägg. Vid 14 har Oskar rast och då ska vi äta lunch, för att orka stå mig tills dess får jag sluka en och annan banan också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..