Neccesär till stranden

Jag fick frågan här i bloggen om varifrån den här neccesären är – och svaret är Åhléns! Jag införskaffade en ny strandväska inför den här sommaren och har alltid känt ett behov av nån slags förvaring för solkrämer i väskan. Det är så tråkigt när dom läcker, eller den kladdiga flaskan gör insidan av väskan lika kladdig. Så i samband med att jag köpte väskan så köpte jag även den här neccessären och det var en riktigt bra investering! Så himla skönt att slippa tänka på huruvida kameran fortfarande är okej, bikini-ombyte nummer två inte blivit dränkt i olja eller att bananen i väskan inte kommer smaka kemikalier.


1an // 2an // 3an

Jag gick in på Ellos.se och hittade tre andra neccessärer i olika färger och former som nån av er kanske gillar. DAY by Mikkelsen är väldigt tåliga i sina material, den genomskinliga är också väldigt smidig eftersom man kan se exakt vad som är med och inte. Är man sugen på någon lite mer färgglad variant kan jag dock rekommendera Åhléns, när jag var där innan semestern fanns det många färger och storlekar. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..