Datorstrul

Ni som följer mig på Snapchat (@m-lundqvist) vet att det som inte får hända faktiskt hände mig här i Grekland – min dator kraschade. Jag har gått och väntat på den här dagen, sista halvåret har den låtit högre än en bil så fort jag öppnat Lightroom, haha. Min kära Macbook Air har tjänat mig under flera års tid, men sanningen är att jag många gånger använt den på sätt den egentligen inte är till för. Tunga redigeringsprogram för såväl bild & film har gjort den väldigt seg och sk cache-filer har ätit upp den inifrån typ. För några dagar sen somnade den tyvärr in, godnatt mitt hjärta. </3

Den går igång stundvis, men jag vågar knappt röra den i rädsla för att den ska krascha igen. I och med detta så har jag nu köpt en ny dator, men den fanns inte i lager på Dustin och jag vet ännu inte när jag får hem den. Jag vill alltså bara ”varna” för att det finns en risk att bloggen kommer bestå utav enbart mobilinlägg under en tid framöver. Förhoppningvis orkar min gamla dator tills jag får den nya, men om den inte gör det så står jag ju utan. Nu i Grekland har jag kunnat använda Oskars macbook och allt har varit som vanligt, men det blir ju svårt från och med imorgon när jag åker. Jag får uppdatera er kring detta, men nu vet ni läget. Hoppas ni förstår, jag ska ringa Dustin senare idag och försöka få mer info kring leveranstiden!

  1. Alltså vet du hur dina ögonbryn ser ut? De som ut som alla bilder som existerar där det står ”fail ögonbryn”, snälla lär dig måla de lite naturligare, de är helt fyrkantiga och spetsiga och kantiga. Menar inget illa men eftersom att ni pratar om andras utseende i podden så tycker jag att du ska vara medveten om hur du själv ser ut. Konstruktivt tips ba, no hate

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..