JULI-SUMMERING

Imorgon går vi in i en ny månad och den sista riktiga sommarmånaden (i alla fall i Sverige). Eftersom sommaren kom så sent, eller rättare sagt knappt kom alls, till Sverige i år så känns det som att sommaren gått sååå snabbt. Men det kan ju faktiskt vara för att man spenderat större delar av juni och juli med att längta tills sommarvädret faktiskt kommer… Eller så går bara sommaren väldigt snabbt oavsett. 😉 Här kommer i varje fall en summering av månaden som gått!


Jag började månaden med en dag på Grönalund tillsammans med familjen på pappas sida. Det var Olivia’s första gång där och hon älskade det!


Till den första middagen i lägenheten som mamma & Tor flyttat till så gjorde jag dessa Oreo Cheesecake’s in a jar, vill ni också hitta receptet så finns det HÄR!


Efter det var det dags att packa väskan…


… Och sen bar det av till Kroatien! Vi hade en underbar vecka på ett hotell i Tucepi som heter Tui Blue Jadran.


Jag åt en drömmig ”Sweet-potato tagliatelle with creamy truffle suace”. 😉 Mums!


Jag lyckades även knäppa lite fina bilder på stranden och en blev till och med min nya header!


När jag kom hem från Kroatien hade jag ca ett dygn hemma för att tvätta, packa om och sen åka iväg hit – till Samos!


Här har jag haft massor av kvalitetstid med Oskar, vi har ätit god mat, solat på eftermiddagarna och ja.. Bara umgåtts helt enkelt. <3


Under tiden han jobbar har jag passat på att göra detsamma, gärna ute i skuggan. Man får ju passa på 😉

Imorgon bär det av hemåt igen och då går vi också in i augusti-månad! Sista månaden av distansförhållande dessutom, det är ju positivt. Jag kommer vara på resande fot under vissa delar av augusti också, men jag kommer i varje fall spendera mer tid hemma än jag gjort i juli. 🙂

LOADING..