Gårdagen i bilder


Gårdagen började jag med ett träningspass som gick ganska dåligt, det går sällan bra för mig när jag ger mig på morgonträning. Har liksom knappt energi, men älskar å andra sidan känslan av att åka nyduschad från gymmet. Vet inte ens varför! Efter träningen åkte jag i varje fall in mot stan…


I stan mötte jag upp Andrea på Löfbergs Lila, jag satt och tog det lugnt medans hon gick igenom sin mail. Efter någon timme gick vi vidare till Acast för att spela in nästa veckas poddavsnitt.


I samband med inspelningen passade vi även på att köpa med oss lunch, det blev Dumplings från K25. Dom vegetariska är väldigt goda, men dippsåsen med plommon i var slut och bevisligen tillför den väldigt mycket. Det var nämligen inte lika gott som det brukar, men det är en väldigt prisvärd lunch då man får 9 st dumplings + ris för 95 kr!


Andrea hade bokat tid för pedikyr på Daisy Grace på Sveavägen, så på eftermiddagen gick vi dit. Jag hade tänkt sätta mig på en pall/stol bredvid och snacka med Andrea, men det gick inte och då tänkte jag till en början åka hem istället. Men jag satt så bra där i soffan och en timme går ganska snabbt när man håller på med telefonen – så jag blev kvar helt enkelt.


Det här är den enda bilden jag har från kvällen igår, men den summerar det hela ganska bra. Jag gick runt i morgonrock med headset i öronen och varvade tvättning med packning, i skrivande stund är vi ju nämligen på väg norrut. Jag hade sparat packningen till sista kvällen då det knappt spelar någon roll vad man har med sig. Jag kom i säng runt 23 och hade i överlag en väldigt bra dag. 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..