Countryside

Som jag älskar den här platsen. <3 Första dagen hade vi inte så bra väder, men det gör inget! Det har ju trots allt inte varit så bra nånstans i Sverige. Igårkväll bastade vi, det var extremt härligt eftersom man gör det så sällan hemma. Idag ska vi ut på en liten utflykt till en tjärn tillsammans med våra kusiner, dom är äldre än oss och är också uppe här och semestrar nu. Vi har preppat med lite att grilla och ser fram emot en bra dag, solen skiner nämligen idag! Jag tar med kameran och lägger upp bilderna här när jag får täckning. 🙂 Kram på er!

  1. Hej Mathilda!
    Först och främst, tack för att du är en sådan fin förebild för mig och många andra. <3
    Jag står just nu lite osäker inför framtiden och vad som ska hända efter studenten i juni nästa år. Ska jag plugga eller jobba och resa…? Efter mycket funderande tror jag att magkänslan säger att plugga, just för att jag under gymnasiet kommit till underfund med vad jag är intresserad av. Jag ser verkligen fram emot att plugga, men kan ändå inte undvika tankarna på att man "bör" ha ett lite halvtaskigt jobb och "se världen" innan man tar tag i sina studier igen. Jag vill verkligen upptäcka världens alla hörn, men kanske inte genom en backpack-resa som många unga kanske tänker sig. Förstår självklart att det är svårt för dig att sätta dig in helt i situationen, men hade verkligen uppskattat några råd!
    Många kramar,
    Erika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..