Are you ready?

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN GINA TRICOT.

Om mindre än 20 dagar går vi in i september månad och den första riktiga höstmånaden för i år. Lite deppigt kanske, men det har sin charm också. Kanske inte vädret eller mörkret – men i alla fall modet! En färg som verkar komma mycket i höst är rött, gärna i kombination med ljusrosa. Det är en kombo jag avskytt enormt mycket under hela min uppväxt, det var liksom höjden av fulhet. Men precis som det ofta är med trender så börjar man ofta gilla det som man ser andra bära, ofta visar det ju sig vara finare än man många gånger tror. Hade någon sagt till mini-mig att jag skulle gå klädd i knälånga kjolar, ögonskugga i rött och sammetslinnen ovanpå t-shirts i framtiden hade jag aldrig trott personen. Trender kommer och går!


1an // 2an // 3an // 4an

Gina Tricot levererar alltid fina saker och det här var några plagg på tema ”rött” som jag fastnade lite extra för. Jag vill ha allt i min höstgarderob, men jag gillar nummer 2 & 3 lite extra mycket. Vilket plagg blev er favorit?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..