Blåbärsplock

Det kryllar av bär här uppe, men framförallt blåbär finns det mängder väldigt nära stugorna. En tradition har därför blivit att plocka just blåbär och göra någon form av dessert på det – det kan vara mousse, rutor eller paj. I år satsar vi på en riktigt knäckig blåbärspaj och jag har tagit med kameran för att kunna lägga upp recept + bilder från bakningen här i bloggen. Jag kommer göra den riktigt knäckig och god och sen servera med riklig mängd vaniljsås. Mycket bättre än så blir det ju faktiskt inte!

Dom här bilderna är verkligen svensk sommar för mig; lantlig miljö, halvbra väder och fingrar som är helt lila av alla blåbär. Och kroppen full med myggbett såklart, men det är inte riktigt lika härligt som det andra. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..