Ute på vägarna igen

Idag är det måndag och tidigare imorse var det dags för oss att ge oss ut på vägarna igen, idag är det nämligen dags för hemfärd. Vi har haft fem supersköna dagar med lugn & ro, men jag måste erkänna att det ska bli skönt att komma tillbaka civilisationen. Här uppe kan jag inte ens skicka ett sms om jag inte går ut mot vägen, det är skönt och avslappnande men ändå stressande. Inte för att jag får panik av att inte kunna uppdatera Instagram, men framförallt för jobbets skull. Såhär sent på sommaren är många tillbaka på kontoret och jag hatar att ligga efter med mail, inlägg och utkast till samarbeten.

Nu är jag hemma i några dagar, närmare bestämt till på torsdag, innan det bär av mot Paris med Andrea! Jag hinner alltså i princip bara tvätta, packa om och sen ge mig av igen. Det har varit mycket hattande under den här sommaren, men just Paris har varit en anhalt jag sett fram emot mycket. Livets stad med livets vän – blir det mycket bättre än så? Längtar sååå mycket!!

  1. Hej Mathilda! Nu söker jag dina tips. Jag ska börja plugga nu till hösten och undrar helt enkelt vad för väska man bör ha/behöver när man läser på universitet? Har du några tips på bra väskor där man kan få plats med sin dator plus kurslitteratur? På gymnasiet behövde jag egentligen bara ha med mig datorn, så tänker att jag måste hitta en lite större väska nu så även böcker m.m. kan få plats. Har du några förslag på vad för slags väska som kan vara lämplig och vad brukar du använda? (och helt separat, udda fråga, men har du några tankar kring själva ”välkomstdagen” man är bjuden till som ny student där typ rektor håller tal osv. Är det något man går på haha? Eller är det en dag man kan skippa eller alternativt absolut inte kan missa? Vet inte alls om det är en sån dag som de flesta nya studenterna går på eller om det är något som de flesta hoppar över.) Tack för en bra blogg och bästa podden <33

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..