Hur lockar jag mitt hår?

INLÄGGET INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK FRÅN ELLOS.SE

Ni är många som frågar hur jag lockar mitt hår, vilken tång jag använder och hur jag stylar håret efter lockningen. Jag har nämnt det i förbifarten tidigare, men aldrig ägnat ett helt inlägg åt det på det här sättet. Så jag tänker gå rakt på sak, jag lockar mitt hår med hjälp av en locktång från OBH Nordica/Björn Axén som är 32 mm i diameter.

Ni hittar locktången jag använder HÄR!

Här ovan ser ni tre exempel på bilder jag tagit efter att jag lockat håret med just den här locktången, jag har haft den i…. nästan tre år nu och den håller hur bra som helst. Jag fick den faktiskt av Andrea i födelsedagspresent! Som ni ser på bilderna så blir lockarna ganska stora och svalliga, det är helt enkelt för att tången är så bred i diameter. På så vis får jag till samma stil som när man lockar håret med plattång, men jag tycker dom håller bättre än när jag använder just plattångsmetoden.

SÅHÄR GÖR JAG FÖR ATT LOCKA MITT HÅR:
1. Jag sätter upp 2/3 av mitt hår och lockar först det undre håret. Jag lockar alltid ut från huvudet brukar därför dela upp håret i en vänster- och en högersida.

2. Jag låter det understa lagret hår svalna litegrann och sprayar sedan lockarna med hårspray. Sen släpper jag ner ytterligare en tredjedel av håret och upprepar proceduren.

3. När jag släppt ner, lockat- och sprayat den sista tredjedelen med hår borstar jag ut hela håret ganska ordentligt. Då blandas lockarna med varandra och blir ännu mer svalligt. Sen sprayar jag allting en sista gång på ytan med hårspray – sen är jag klar!

  1. Jag har länge letat efter nu locktång och dina lockar är ju magiska! Men jag tycker att det brukar bli lite jobbigt med en såndär ”klämma” på locktången. Förstår du vad jag menar? Klämmer du fast håret du lockar eller hur gör du med den? Alltså den som sitter längs med locktången (herregud vad bra färklarat) hoppad du fattar.
    Puss på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..