Min (halva) dag i bilder


Dagen började ganska tidigt, jag var uppe innan sju och gjorde mig i ordning. Sen satte jag mig och jobbade i ca 30 minuter innan jag rörde mig in mot stan för att möta Andrea. Jag hade på mig en senapsgul tröja från Gina Tricot och svarta kostymbyxor från H&M, i ansiktet hade jag min vanliga vardagssminkning bestående av foundation, puder, solpuder/lätt contour, ögonbryn, lite ögonskugga och mascara på över fransarna. Jag vet inte varför, men jag sminkar sällan underfransarna till vardags!


Vi möttes upp vid Rådmansgatan och promenerade bort till Café Sirap, där åt jag amerikanska pannkakor med pecannötter & sirap, fruktsallad, en bagel och apelsinljuice. Allt var supergott, men åt det dyrare hållet. Detta var dock tänkt som en brunch ersätter därmed både frukost och lunch, då kändes det bättre.


Efter brunchen rörde vi oss mot Stureplan och satte oss sen på Espresso House i någon timme för att jobba lite, vi satt framförallt och planerade poddens 4-årskalas som närmar sig. I december smäller det, som att man inte har nog att fixa inför den månaden. 😉 Det är därför vi verkligen försöker vara ute i god den här gången!


Runt 12.30 började jag åka mot skolan för igår var det dags igen… Det känns ok, men är inte överpeppad direkt. Tror många av er som läser kan känna igen sig i den känslan. Vi hade först lite introduktion följt av en vanlig föreläsning, allt som allt var jag där i två timmar. Den första delkursen lät ganska intressant och jag tror vi kommer ha mycket användning av dessa kunskaper när vi skriver vår C-uppsats nästa termin. Har jag någon läsare som går MKV 2? Skulle vara kul att prata lite med någon som gått kursen!

Efter detta glömde jag fota resten av dagen, men efter skolan åkte jag hem och tog en powernap på ca 30 minuter. Sen åkte jag till Sats för att gå på HEAT, ett pass jag vanligtvis älskar men som igår var hemskt. Antagligen för att jag tappat under sommaren, för fyyy vad jobbigt det var. Det var nog bland det absolut värsta jag gjort i träningsväg, det blev liksom inte ens roligt. Efter det passet åkte jag hem, tvättade en maskin, duschade och åt popcorn som blivit kvar från helgen. Hoppas ni hade en bra start på veckan!

  1. Läste den kusen i våras men dock inte i Stockholm. Tyckte Denver så mycket mer givande än grundkursen och untressant att skriva B-uppsats. Hör av dig om du vill 🙂 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..