Helgens planer

FREDAG: Idag står skola på schemat, jag ska först titta på ett avsnitt av Walking Dead som är en slags läxa och sen har jag föreläsning mellan 13-15. Jag ska verkligen bli bättre på att gå på föreläsningarna, är man fokuserad och faktiskt antecknar så är det väldigt värt. Efter föreläsningen åker jag och möter upp Oskar, Frida & Kim i Abrahamsberg och åka mot Fridas landställe i Norrtälje. Vi handlar på vägen och sen kommer Sonja & Per strax efter oss. Vi ska äta tacos, dricka vin och sen sova kvar där en natt, det ska bli jättekul!

LÖRDAG: Vi åker hem från Norrtälje nångång mitt på dagen och på kvällen ska Oskar kolla på nån fotbollsmatch, jag tror därför jag kommer spendera kvällen hemma hos pappa. Jag och Rebecka kanske bakar något och annars kommer vi nog bara ta det lugnt! Hinner jag träna nångång under dagen så vore det också trevligt, men det är såklart inget måste.

SÖNDAG: Ingen väckarklocka kommer ringa och jag har inga planer, det kommer jag nog inte göra heller. Jag älskar verkligen att lämna söndagarna öppna och förbereda inför veckan som kommer. Hinner jag inte träna på lördagen gör jag gärna det på dagen på söndag, sen lagar jag gärna någon god middag.

Som ni hör så har jag en riktigt lugn helg framför mig, helt kravlös och ganska oplanerad. Det behöver jag efter flera helger i rad som har varit fulla av plugg, födelsedagsfirande och andra åtaganden. Hoppas ni har en jättebra helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..