Veckans recept: Hemmagjorda gyros

En roligare vardagsrätt som jag aldrig lagat hemma förut är gyros, men det har aldrig slagit mig hur enkelt det är. Jag använde sojanuggets från Hälsans Kök som proteinkälla och det funkade superbra, men man kan såklart byta ut dom mot halloumi, kyckling eller något annat. Ha sen i valfria grönsaker som du gillar och byt ut pommes mot annan potatis, bulgur eller något helt annat.

Jag slängde snabbt ihop en tzatziki som jag sen la i tacobröd tillsammans med nuggets, pommes, sallad, paprika, oliver och avslutningsvis lite balsamico. Det här var sååå gott och riktigt enkelt, vi kommer garanterat laga den här rätten igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..