Vilken foundation använder jag?

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN LYKO.SE

Sen jag fick oljigare hy som en biverkning av min hormonspiral så har jag varit på jakt efter en foundation som passar mig. Självklart är det minst lika viktigt att grunda med en bra primer och självklart ska man avsluta med bra puder och setting spray, men en bra foundation känns verkligen väsentligt för en bra bas. Efter nästan ett års jakt har jag hittat den som hittills passar mig bäst, det är dessutom den billigaste foundationen jag nånsin ägt.

Den kommer från Nyx och heter ”Stay Matte But Not Flat”!Från vänster: Nude, Natural

En förpackning kostar ynka 89 kronor, det är verkligen överkomligt med tanke på att en foundation annars kan kosta flera, flera hundra kronor. Jag har därför unnat mig två olika nyanser som jag numera blandar för en så bra färgmatchning som möjligt. Jag brun-utan-solar mig regelbundet och nyansen i mitt ansikte förändras därför från dag till dag. Dom två tonerna som jag använder heter Nude, som är lite mörkare och (Creamy) Natural som är något ljusare.

För mig med oljigare hy så funkar dessa väldigt bra, dock ”låser” jag alltid sminket med setting powder och jag har aldrig testat att enbart använda foundation som bas. Med tanke på priset kanske det är värt även för dig som inte har oljig hy att testa på Stay Matte Not Flat-serien, du kanske gillar dom!

Färgen Nude hittar du här: https://www.lyko.se/nyx-professional-makeup/nyx-stay-matte-not-flat-foundation-nude 

Färgen Natural hittar du här: https://www.lyko.se/nyx-professional-makeup/nyx-stay-matte-notflat-foundation-13

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..