Afternoon Tea w DeoDoc

Igår var jag bjuden på ett Afternoon Tea tillsammans med DeoDoc, anledningen var att presentera Andrea’s ambassardörskap med dom, äta en god Afternoon Tea och lära oss mer om det kvinnliga underlivet. Vi höll till på Nio Rum på Hamngatan som var en helt fantastisk lokal och såhär fint var bordet dukat!

Under eftermiddagens gång fick vi göra ett quiz om det kvinnliga könsorganet och målet var att bli en ”CVP” – Certified Vagina Pro, men jag är inte så säker på att nån av oss klarade det. Det är helt sjukt hur lite man egentligen vet om sitt underliv och det är väldigt synd! Vi var i varje fall ett riktigt skönt gäng och det kändes inte alls jobbigt att bli både personlig och privat. Tjejerna som grundat DeoDoc är dessutom hur härliga som helst!

Vill ni kika in Deodoc och deras produkter så finns deras hemsida HÄR!

LOADING..