3 favoriter

I och med att jag lägger upp flera recept i veckan numera så kan det vara svårt för er att urskilja vilka som jag själv blivit mest nöjd med. Alla recept kanske jag inte lagar igen, medans andra blir stora favoriter hemma. Det här inlägget tänker jag tillägna tre av mina favoriter bland dom rätterna jag lagat nyligen! Utan inbördes ordning….

1. Gnoochipanna med sojabacon och timjan

Den här rätten går väldigt snabbt att göra, men den känns betydligt svårare än vad den är. Bra rätt att bjuda folk på alltså. 😉 Receptet går att hitta här: http://mathildalundqvist.se/2017/10/16/veckans-recept-timjankryddad-gnocchipanna/

2. Hemmagjorda gyros

Den här rätten tar lite längre tid att göra än gnoochipannan eftersom potatisen oftast ska vara inne i ugnen ganska länge. Men under tiden kan man passa på att göra allt annat så man kan sätta sig ner och äta direkt när dina pommes/klyftor/liknande är klara. Receptet går att hitta här: http://mathildalundqvist.se/2017/10/07/veckans-recept-hemmagjorda-gyros/

3. Grekisk halloumisallad

Jag kan inte släppa hur god halloumin blev när jag marinerade den i sweet chili-sås och soja, den blev riktigt knaprig och sötstark i smaken. Man kan servera vadomhelst till, men den här gången blev det en bulgursallad och hemmagjord tzatziki. Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2017/09/27/grekisk-halloumisallad/

Hoppas ni fick några bra tips för kommande middagar! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..