Veckans planer

Måndag: Lugn dag, jag ska klippa veckans podd, förbereda inlägg och lägga upp veckan. Precis som jag vill ha mina måndagar!

Tisdag: Jag ska möta upp Andrea på Sats klockan 8.30 och efter gympasset ska vi ha ett Skype-möte. Efter att ha ätit lunch nånstans ska vi sen sätta oss och göra Powerpoint-presentationen till livepodden innan jag ska iväg på föreläsning klockan 15-17. Sen ska jag hem och bara ta det lugnt!

Onsdag: Jag har föreläsning på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag träna med Frida, utöver det ska jag jobba.

Torsdag: Helt blank än så länge!

Fredag: Klockan 9.30 har jag & Andrea poddinspelning och jag ska eventuellt träna efter det. På kvällen ska jag på årets sista Halloween-fest och efter en paus på ett par veckor så känns det inte så dumt att dressa upp i Halloween-outfit igen. 😉 Det ska bli kul!

Lördag: Inga planer än så länge!

Söndag: Farsdag! Det får man inte glömma. Vi ska ut och äta på Pinchos på kvällen och jag ska även införskaffa någon slags present som jag kan ge honom. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..