Gårdagen i bilder

Har ni nånsin sett en tröttare människa??? Klockan åtta möttes jag & Andrea upp vid Hötorget för att träna, vi körde ett boxningspass som hon gjort med sin PT. Jag tränar ogärna på morgonen, i alla fall ensam. Jag är nämligen ofta för trött för att vara disciplinerad nog, men tillsammans med någon annan var det inga problem!

Efter träningen rörde vi oss mot Kaffeverket för att göra Powerpointen till livepodden i Göteborg som vi har den 24e november. Efter en lunch på Primo Ciao Ciao och ett kortare poddmöte på Bröd & Salt åkte jag hem igen.

Väl hemma möttes jag av ett härligt pressutskick från Feet first, bland annat dessa suuuupersnygga skor. Jag blev helt förälskad! Dom kommer bäras flitigt, tack Feet First och Presskontakterna. 🙂

Efter det spenderade jag någon timme med att plocka undan hemma, vi har sällan överdrivet stökigt hemma men framförallt jag tenderar att sprida ut mig väldigt mycket. Så jag la saker och ting på sin plats helt enkelt! Sen kom Oskar hem från gymmet och vi slogs av vi inte planerat någon middag, så vi gick och hämtade pizza och tittade på Svenska Hollywoodfruar istället. Det gick bra det med!

Efter Paradise Hotel så gick vi och la oss och somnade ganska direkt! Hoppas ni hade en bra gårdag också! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..