Välkommen fredag!

FREDAG: Idag står först och främst poddinspelning på schemat, efter det ska jag och Andrea äta en tidigare lunch innan jag ska åka mot gymmet och möta upp Frida. Efter gymmet ska vi förbi Systemet en vända och kolla lite i butiker innan vi ska hem och fixa oss inför kvällen. Vi ska nämligen på Halloween-fest! I sista laget kanske, men jag har kvar min outfit från den från den förra Halloween-festen jag var på, så det blir inte något extra jobb. Det ska i varje fall bli väldigt kul!

LÖRDAG: Inga planer alls i nuläget! Beroende på hur jag mår kanske jag träffar pappa och dom, mår jag mindre bra så tar jag det nog ganska piano. Vi får se helt enkelt. 😉

SÖNDAG: Farsdag! Vi ska ut och äta middag på kvällen och om pappa varit riktigt snäll så kanske vi även firar honom en del under dagen. Med risk för att han läser bloggen så kan jag inte säga mycket mer än så!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..