Era mest klickade…

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN MYTHERESA.SE, BIKBOK, LYKO, GINATRICOT, SOFASTORE.SE & STADIUM.

Jag såg den här idéen på Andrea’s blogg och tycker det kändes roligt, så jag anammar den i min blogg också! Det här är helt enkelt ett inlägg med era mest klickade produkter/klädesplagg/saker under hela (hittills) 2017. Att jag kan se detta är väldigt bra för mig eftersom jag enklare kan kanalisera vad för typ av inlägg ni gillar bäst. Men just det här inlägget blir jag också kul för er, det är som en topplista från min blogg skulle man kunna säga. 😉 Så här kommer ett urval av era mest klickade….

Den stora vinnaren var min väska från Stella McCartney, den införskaffade jag i mars och har använt flitigt sen dess. Det är min första märkesväska och jag är väldigt nöjd med både storlek, form och stil! Väskan finns fortfarande att köpa, ni hittar den HÄR. 

 

Ni verkade även gilla byxorna jag bar på Andrea’s lanseringsevent, dom heter ”Adriana Pants” och finns att köpa på BikBok i deras standardsortiment. Dom är mjuka som yogapants och oerhört sköna, men samtidigt mina go to-byxor när det vankas fest. Jag bär storlek Small i mina och förutom att dom är något långa så sitter dom som en smäck. Byxorna finns att köpa HÄR!


Under året som gått har ni även gillat när jag visar upp mina läppstift, er stora favorit har visat sig vara ”Soft Spoken” från NYX Suede-kollektion. Det är en av mina personliga favoriter också och ni ser mig bära det här ovan bland annat. Det finns att köpa HÄR. 

En annan stor favorit visade sig vara den här blusen från Gina Tricot, den har jag haft i nästan 1,5 år nu och jag har fått väldigt mycket användning av den. Antingen till vardags eller till Adriana-byxorna ovan när jag ska på fest. 😉 Jag älskar dom vida ärmarna! Ni hittar den HÄR. 

Inredningsmässigt så har mina sängbord varit dom stora favoriterna, vilket jag kan förstå för dom är riktigt snygga. Vårt sovrum är inte så väldigt stort och vi behövde därför sängbord som var ganska små, vilket dessa är. Dessutom är dom i marmor vilket ni nog vet att jag verkligen gillar vid det här laget. Dom finns fortfarande att köpa HÄR. 

Slutligen verkade många av er intresserade av min gummiband som jag använder på gymmet! Dom säljs i 2-pack med två av samma motstånd i varje paket. Därför köpte jag och Fridan ett 2-pack Medium-band och ett 2-pack med Hard-band, sen tog vi ett var. Gummiband är hur bra som helst och dessutom väldigt smidiga att ta med sig på semestern! Dom finns att köpa HÄR. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..