Q/A x 3

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.se & Monki.se

Q: Vad har du på läpparna här? Mycket fint!!
A: Tack så mycket! Det heter Satin Ribbon och kommer från NYX, länk: HÄR!


Q: Varför har du inte berättat att du är med i monkis senaste kampanj? COOOL <3
A: Eftersom den kampanjen inte syntes i mina egna kanaler så har den hamnat lite i skymundan, det får jag erkänna. Men jag är alltså ett av ansiktena utåt för en av Monki’s senaste kampanjer! Dom släppte en serie med ord-halsband och en person per halsband blev sedan utvalda för att prata om varsitt ord. Jag fick den stora äran att representera ”Girls”-halsbandet och här ovan ser ni min kampanjvideo! Visst ser jag cool ut? 😉 Jag är riktigt glad över att jag fick vara en del av den här kampanjen och halsbandet hittar ni HÄR!

Q: VART bokade ni era biljetter till San fransisco? Som jag förstått så ska ni börja er stora USA resa där?
Jag ska flyga dit och hittar ingen enkelbiljett dit för under 5000 kr?!? Är DESPERAT så snälla svara snabbt. Ska hälsa på min pojkvän och tycker att jag är ute i god tid men förmodligen har jag sökt på fel sidor?
A: Hej! Vi bokade vis SAS i somras, vi köpte tur- och returbiljetterna precis när dom släppts ungefär ett år innan avresa. Vi kom ju undan på sjukligt billiga 2 600 kr/person för att flyga Sthlm-San Fran dit och NY-Sthlm hem. Jag har faktiskt ingen uppfattning om vart du hittar billigast flyg, vi satte oss aldrig in i den världen riktigt utan råkade ramla över väldigt billiga biljetter. Men jag vet att det är betydligt mer prisvärt (i vissa fall även billigare) att boka returbiljetten samtidigt, testa det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..