Helgens planer

FREDAG: I skrivande stund sitter jag och Andrea på tåget på väg mot Göteborg, som bekant har ju vi vår livepodd idag klockan 14.30. Vi är framme i Gbg redan om en halvtimme och efter det ska vi bara åka till vårt hotell och vila upp oss, tåget lämnade Stockholm redan vid 07.10 imorse och vi vill inte bli trötta. Efter livepodden bär det också av tillbaka till hotellet, vi känner oss själva och vet att vi kommer vara helt dränerade efter – även fast det också kommer bli såååå kul att träffa er!!

Klockan 20.00 har vi bokat bord på en italienare tillsammans med Ida & Sofie från Ångestpodden som också livepoddar på mässan, det ska bli väldigt mysigt att ses i ett icke-jobbrelaterat sammanhang. <3 Efter det slår jag & Andros klackarna i taket i Gbg, vart går man ut en löningsfredag i Göteborg?

LÖRDAG: Efter en sovmorgon så rör vi oss antagligen ner mot frukostbuffén, beroende på vad klockan blir sen så kanske vi hinner med att strosa lite i Göteborg. Tåget hem går vid 14.25 och kommer fram till Stockholm strax efter 18, då är det raka vägen hem för mig och snabbt byta om. Efter det skjutsar Oskar mig till Ronja som firar sin födelsedag, även där vankas festligheter och eventuellt en utgång. Hur jag ska orka festa två dagar i rad är oklart! 😉

SÖNDAG: Mina bästa söndagar är ju dom utan planer när jag egentligen bara för planera inför veckan som kommer. Det ska jag även göra den här veckan, men jag har också lite plugg att ta tag i då jag har examination på måndag förmiddag.

  1. Kan du tänka dig att bli vegan, du verkar ändå kunna mycket om miljö/djur osv så är det nästa steg från vegetarian eller tänker du stanna där? 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..