Veckans planer

MÅNDAG: Idag gick jag upp vid 7 och gjorde klart det sista på min examination, vi hade nämligen presentation i skolan idag. Istället för en tenta av något slag så hade vi den här examinationen, så det kändes viktigt att ta den på allvar. Det gick i varje fall bra! Efter redovisningen åkte jag hem, klippte morgondagens podd och inväntar nu Frida som ska hjälpa mig att prissätta kläder inför helgens bloppis – mer om den kommer i ett eget inlägg!

TISDAG: Bakningsdags!! På söndag har jag bjudit in till ett adventsfika hemma hos oss och jag kommer bjuda på totalt 4 st bakverk. Dessa kommer komma upp under december månad, närmare bestämt varje fredag. På eftermiddagen rör jag mig mot Andrea, vi kommer förmodligen träna tillsammans och sen sover jag hos dom.

ONSDAG: På förmiddagen ska jag träna tillsammans med Andrea och hennes PT, det är delvis därför jag sover hos dom kvällen innan. Efter träningen åker jag hem och fixar lite bak-grejer innan jag ska på ett event med Alice Stenlöf & Elly Pistol klockan 17!

TORSDAG: På morgonen har jag och Andrea poddinspelning och på kvällen ska vi på julfest hos Acast, vad jag ska göra emellan dessa två saker vet jag inte riktigt. Vi får se! 🙂

FREDAG: Zero plans! Det går en HEAT kl 11 på Sats som jag gärna går på, men annars har jag inga planer. Här måste jag färdigställa minst ett bakverk eftersom det inlägget ska upp då.

LÖRDAG: Inga planer, men kommer nog behöva fixa lite inför bloppisen. Köpa plastpåsar, kolla att jag har tillräckligt mycket galgar och så. Men kvällen är än så länge oplanerad…

SÖNDAG: … Vilket kanske bara är bra, för klockan 8 på söndagen ska vi mötas upp vid lokalen för bloppisen och hänga upp kläder och sådär. Sen är själva bloppisen mellan 10-12 och efter det åker jag hem för att ta emot mina fikagäster. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..