Bloppis coming up

Jag skrev lite om bloppisen igår, men för er som missade det så ska alltså jag & dessa sköna bönor ha en bloppis på söndag! Jag prissatte alla mina grejer igår majoriteten av grejerna kommer säljas för ca 40 kronor, poängen med detta är med andra ord inte att tjäna in någon större slant. Men det är alltid kul att träffa er och får något av mina plagg liv igen så är ju det bara kul! Jag har verkligen totalrensat min garderob och kommer sälja kläder i strl XS-S från Zara, Victoria’s Secret, Vila, Gina, Bikbok mfl.

Vi kommer hålla till på The Sofa Company på Roslagsgatan 15, jag tror att närmsta tunnelbana är Tekniska Högskolan. Är ni sugna på en ny soffgrupp, en fåtölj eller något annat som hör vardagsrummet till så kan jag för i övrigt tipsa om att kolla in The Sofa Company, dom har riktigt snygga grejer. Deras sammetssoffor är to die for!

Ses vi på söndag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..