Helgens planer

Är det bara jag som tycker veckorna flyger förbi? Och månaderna för den delen, idag går vi in i årets första vintermånad och vi har därmed klarat oss igenom hela hösten. Känns inte det också väldigt galet, för en gångs skull tycker jag att hösten passerade väldigt smärtfritt. Hur som haver, såhär ser min kommande helg ut:

FREDAG: Idag är jag i skolan mellan 10-14, efter det åker jag antagligen direkt till gymmet och vidare det hem. Jag ska baka lite under kvällen, men utöver det bara vara hemma och kolla idol med Oskar. Vi är dessutom hundvakt åt Oskars mammas hund!

LÖRDAG: Under dagen måste jag få tag på fällbord/liknande till bloppisen på söndag, i nuläget vet jag inte hur jag ska lösa det. Om inte någon i min närhet har fällbord att låna ut lär det bli en tripp till IKEA under lördag, men det undviker jag helst. 😉 På lördagen ska jag umgås med Julia, vi ska äta halloumifajitas och fruktsallad och bara ta det lugnt.

SÖNDAG: Och det är nog bra att jag tar det lugnt, för kl 8 ska jag vara på plats på The Sofa Company och börja förbereda inför bloppisen. Klockan 10 öppnas dörrarna och jag skulle verkligen rekommendera er att vara på plats i tid, vi håller på till 12 eller så länge det finns kläder kvar. Jag säljer ju som sagt allt väldigt billigt, runt 40 kr, och om inte annat ska det bli superkul att träffa er!<3

På söndag är det ju även första advent, så medans jag är på bloppisen kommer Oskar få plocka fram adventspyntet från förrådet. Sen kommer delar av hans familj över på adventsfika under eftermiddagen och efter det lär jag nog däcka ganska tidigt. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..