Baby, it’s cold outside

Finns det något mysigare än halsduk och mössa på vintern? I don’t think so! Jag är rent generellt ganska dålig på att klä mig tillräckligt varmt, både när det kommer till jackor och accessoarer som dessa. Men när jag helt spontant fann dessa inne på BikBok så slog jag till direkt, det är alltså en svart halsduk med matchande mössa som har vita pärlor på sig. Dessa är i olika storlekar och var lite kluriga att fota, men dom är varken matta eller glansiga utan… ”pärliga”, helt enkelt!

BikBok har, förutom dessa, väldigt mycket snygga accessoarer och är ni på jakt efter något nytt skulle jag absolut tipsa er om att kolla in på deras hemsida: HÄR!

  1. Fina Mathilda! Du har alltid så himla fin klädstil! Kan du inte tipsa om några vinterjackor du skulle rekommendera? Som är varma på riktigt liksom. Puss och kram skumbanan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..