Välkommen december

Bästa månaden är häääääär! Nu vankas födelsedag och jul och jag är såå taggad. Jag älskar banne mig december alltså, att det är mörkt eller kallt spelar verkligen ingen roll. Och nu gäller det att ta tillvara på dagarna, men innan man vet ordet av kommer det vara julafton och helt plötsligt är det över igen.

Såhär ser mina december-planer ut:
– I söndags hade vi ju bloppis på The Sofa Company, lite sent att återigen pusha för att ni ska komma dit eftersom den redan varit, men ändå! 😉

– Alla adventssöndagar – såklart. I söndags var det faktiskt första advent (heeeelt galet) och vi hade fika hemma hos oss. Jag hoppas att jag får flera tillfällen i år att föra julen hem till mig på nåt sätt, jag vill inte bara åka iväg och fira jul. PS. På tal om advent: Glöm inte att mina julbak kommer upp varje fredag i december inför adventsfikan!

– Den 10e december har vi syskonfotografering, vi har det som årlig tradition inför jul. Bilderna sätter nog pappa & Ann upp på väggen nånstans, men framförallt är det kul att spara eller ge bort.

– Den 12e december ska jag till frisören och jag är extremt taggad på det! Det låter så otroligt ytligt, men wow vad jag ser fram emot att få klippa topparna ordentligt, göra längderna ljusare och helheten kallare.

– Den 16e december fyller ju jag hela 21 år och det ska självklart firas. Jag har börjat skicka/ge ut mina inbjudningar nu, för jag har faktiskt gjort fysiska inbjudningar i år. Jag vet inte varför, det är egentligen bara som en kul grej men det känns mer personligt på nåt sätt. Jag kommer lägga upp bilder på dessa när jag gett ut alla inbjudningskort!

– Sen är det all in på julen; maten, julrimmen, stämningen. Jag lääääängtar. Har ni kommit in i ”julmode” ännu?

  1. Hej! Lyssnade på ert senaste avsnitt i podden och reagerade lite på hur ni pratade om era killars träning, att det pumpade biceps osv och hur dålig kondition osv man får av den träningen. Förstår att ni sa det lite med glimten i ögat och gillar verkligen er podd- men tyckte det var onödigt att se ned på andras träning så och prata illa om den. Är själv TJEJ och tränar på samma sätt som dom- vill bygga muskler och en stark kropp och tycker det är bättre att vi respekterar allas olika sätt att träna på. Så som ni får göra på ert sätt – mitt mål är inte att ha världens bästa kondition t ex (den är INTE DÅLIG för det) då det inte har någon betydelse för mig i vardagen eller kommer forma min kropp. Menar inget illa, gillar er och vill ge ”kritik” på ett bra sätt 🙂 peace!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..