Julpynt från Jotex

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN JOTEX.SE.


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Julen är häääär och det är dags att införskaffa julpynt, i alla fall om ni frågar mig. Jag hittar mycket fina grejer på H&M Home, Åhléns och Lagerhaus, men jag vill även tipsa om Jotex! Jag är inte så mycket för röda juldekorationer, men jag älskar dom här guld/vita prylarna. Hur fint vore det inte att matcha sitt förkläde med handdukar till exempel? 😉 Förhoppningsvis hittar ni något i er smak!

Idag är det torsdag och jag ska snart åka iväg till skolan. Jag har sjukt nog gått runt och trott att det varit torsdag ända sen i tisdags, den här veckan har känts väldigt lång tycker jag. Efter skolan ska jag hem, förbereda bakinlägget som kommer upp imorgon och ikväll ska jag iväg och träna med Frida & Julia. Sen måste jag i säng tidigt, för imorgon klockan 7 ska jag och Andrea på Grit Strength på Sats Odenplan. Jag har bara varit på Grit Cardio innan, men om jag förstått allting rätt så är även den här klassen riktigt jobbig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..