Alla mina julbak hittills

I det här inlägget tänkte jag samla alla julbak som jag gjort hittills, det är redan 5 st olika recept och vi är bara halvvägs in i december. ;) Vissa är mer avancerade än andra och förhoppningsvis hittar ni något att antingen baka till självaste dopparedan eller till det kommande adventsfikat. Här kommer mina julrecept för i år!


Först ut för i år var den här saffranskakan med toscatäcke som blev sååååå god. Jag älskar saffranskaka och jag älskar tosca, så jag kombinerade dessa två helt enkelt. Riktigt god kaka som inte alls är särskilt svår att göra! Recept: HÄR


Sen har jag även gjort dessa knäckpraliner med kokos, dessa doppade jag sedan i vit choklad och satte klubbpinne på. Det här är Oskars personliga favorit och dom är väldigt smidiga att göra många av när man väl är igång. Recept: HÄR


Det här är mitt hittills enklaste recept för i år, dessa julgodisar går på 10 minuter! Perfekta att ställa fram på julafton när man kanske inte har tid att göra något storslaget bakverk. Dessutom är dom väldigt goda! Recept: HÄR


Årets juliga cupcakes ser ut såhär och är smaksatta med saffran och vanilj. Tomtebenen ger verkligen allting ett lyft, men kan såklart lite gärna hoppas över. Resultatet blir lika gott ändå! Recept: HÄR


Slutligen har jag även gjort dessa saffrantryfflar, dom verkligen smälter i munnen och är superenkla att lyckas med. Dom är så färgglada och fina i sig att en enkel uppläggning såhär på en bädd av florsocker räcker, sen är det bara att ställa fram åt nära och kära! Recept: HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..