2018 – where you at?


Vet ni en grej? Jag känner mig riktigt färdig med julen nu, det känns som att det alltid blir så när man går och lägger sig på juldagen typ. Jag är mätt på julmaten, klar med julmusiken och vill bara ha ljusare tider nu. Och nya tider, s’il vous plait. Framförallt i nästa veckas podd pratar vi om hur klara vi känner oss med 2017, som ärligt talat inte ens var överdrivet bra. Jag blickar tillbaka på sommaren som en av dom bättre i mitt liv, men en bra sommar kompenserar inte för hela året såklart. Inget konkret som är dåligt har hänt, egentligen kanske det bara handlar om att jag är klar med 2017 på samma sätt som jag är klar med julen.

Men innan vi går in i 2018 är det ju nyårsafton, jag hörde i Lillelördag att det är hundens år och att det tydligen ska vara en bra sak. Så självklart måste det nya året firas in med dunder och brak! Mitt nyår kommer i och för sig nog bli hyfsat lugnt, jag och Oskar är bortbjudna på sexrätters och sen ska vi kolla på fyrverkerierna. Har ni några planer för nyår? 

  1. Hej fina Mathilda! Lyssnade på veckans podd nyss och kände så mycket medkänsla att jag ville skriva nåt haha. Om det får det att kännas bättre så har jag suttit och STORgråtit (alltså totalt psykbryt med snor, skrik, hyperventilering osv över ingenting, alkohol och lite lätt pms är oftast more than enough) på ett toalettgolv och därmed förstört både min och min killkompis valborg (som är vår bästa dag nere i Lund) och gjort exakt samma sak fast på nation under vår nollningsavslutning framför hela min klass och alla våra nollor, kul haha. Liknande har hänt under x antal utgångar. Det har blivit bättre det senaste halvåret dock men blev ärligt chockad när du och Andrea sa att ni aldrig gråtit på fyllan haha! Puss och grattis till 21!

  2. Hej Mathilda! Kan inte du komma med tips på efterrätter man kan bjuda på på nyårsafton? Jag och min sambo är bjudna på middag och alla par ska stå för en rätt var, och efterrätten hamnade hos oss. Har så svårt att komma på saker som är hyfsat enkla att göra men som ändå ser lyxiga ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..