3 st ansiktsmasker jag rekommenderar

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN SEPHORA.SE & ELEVEN.SE.

Trender kommer och går, enligt mig känns det verkligen som att det allmänna intresset för hudvård verkligen har exploderat det senaste halvåret. Även fast även det är ytligt i grunden så tycker jag på nåt sätt att det är bra att man satsar på att bygga upp sin hud inifrån istället för att täcka över den med smink. Jag är verkligen ingen expert, men jag älskar också känslan av att ha en frisk hy! I det här inlägget tänkte jag därför lista tre av mina favoriter. 🙂

Här har vi dom! Tre ansiktsmasker som jag verkligen gillar att använda, gärna i kombination med varandra. Då inleder jag med den guldmasken, använder GlamGlow efter det och avslutar med den gröna varianten från Sephora.

Guldmasken från TooCoolForSchool är en peel off-variant som är otroligt härlig, den är dessutom i guld vilket känns väldigt lyxigt. Jag gillar att använda den här för att sedan återfukta ansiktet på något sätt. Jag fick ansiktsmasken från GlamGlow så sent som på min födelsedag, jag har med andra ord inte haft den så länge. Första gången jag använde den så blev jag uppriktigt orolig för den sved så mycket i ansiktet. Jag googlade runt lite och upptäckte att den gör det på alla och då kände jag mest ”…nice ;)” och lutade mig tillbaka, haha! Det känns ju verkligen som att den går in på djupet när det bränner lite.

Ansiktmasker från Sephora finns ju i många olika varianter, men just den här gröna varianten passar mig med oljig hy. Det är dessutom riktigt avslappnande att lägga sig ned i tio minuter med en sheet-mask i ansiktet!

Pumpkin Purifying 24k MaskHÄR

Sephora Sheet Masque ”Green Tea”HÄR

Glamglow SupermudHÄR

  1. Hej och god jul fina du! Jag har ställt samma fråga till Andrea men då ni två är mina absoluta favoriter måste jag ställa samma fråga till dig hehe. Vilka träningstights använder du och rekommenderar? Har svårt att hitta prisvärda och bra då jag tycker alla är för genomskinliga 🙁 Vågar inte riktigt beställa hem heller utan att ha fått rekommenderat av någon för då vet man verkligen inte om de är genomskinliga eller inte (om man inte kan läsa andras recensioner, och även då är det lite gambling)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..