Grön c-vitaminboost

Jag har en superjobbig förkylning som vägrar ge med sig och nu börjar den verkligen gå mig på nerverna. Jag vet att jag inte vilar ordentligt och det är antagligen därför jag aldrig blir helt frisk, men ändåååå. Det finns ju många husmorsknep för att bota förkylning men jag tror på att få i sig mycket vitaminer och näringsrik mat. För att få i mig vitaminer gjorde jag är såååå god grön smoothie!

Jag gillar vanligtvis inte så mycket gröna juicer/smoothies då jag inte är så mycket för selleri, fänkål, kål och andra vanliga ingredienser. Men den här får sin gröna färg av spenaten och smakar bara väldigt syrligt och gott tack vare citrusfrukten och ingefäran. Det här är ett riktigt bra recept som jag definitivt kommer göra om!

FÖR TVÅ DRICKSGLAS BEHÖVER DU:
– 70 g spenat
– 1 avocado
– 1 banan
– 1 apelsin (skal + saft)
– 1 citron (skal + saft)
– 1 lime (skal + saft)
– 1 msk riven färsk ingefära
– 0,75 dl vatten

Mixa alla ingredienser i en mixer och låt stå i kylen tills den är riktigt kall – då är den som godast! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..