Min outfit till nyår

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN BIKBOK.SE

Länk till jumpsuiten: HÄR!

Häromdagen hittade jag äntligen min outfit till nyårsafton, det blev den här supersnygga jumpsuiten från BikBok – men i riktigt mörkt blå färg. Hittade inte den på Bikbok’s hemsidan. Men kommer jag matcha till ett par långa, men ganska diskreta örhängen i guld och håret uppsatt i en låg knut. Den är ganska lång på mig så jag kommer ha på mig ett par klackar till, men jag vet ännu inte vilka.. Några svarta blir det i alla fall! Som grädden på moset blir det en pälsjacka, antingen den mörkblåa från Andrea’s kollektion eller en annan flerfärgad som jag har.

Jag tycker rent generellt ofta att Bikbok har bra partykläder, jag hittar mycket grejer där. Har ni ännu inte bestämt nyårsoutfit och vill kolla in Bikboks party-utbud så hittar ni alla plagg här: LÄNK!

LOADING..