This weekend

Det känns som att flera helger i rad har varit fyllda med fest och firanden och med tanke på att det är nyår på söndag så är denna helg inget undantag! Och jag vet att det är lördag förmiddag redan, men berättar om min fredag ändå.

FREDAG: Vid 9.30 spelade jag och Andrea in podd, den tiden på fredagar har kommit att bli vår nya standardtid. Men den är bra; det är ganska tätt inpå tisdagen när avsnittet släpps, men det blir ändå inte stressigt med klippningen och uppladdningen. Efter poddinspelningen åkte jag ganska direkt hem och lagade lunch, lagom till när den var klar kom Ronja över och sen satt vi och pluggade i flera timmar. Vi håller på med vår B-uppsats som ska in den 12e januari!

Dagen avslutades i Mall of Scandinavia tillsammans med Oskar, vi åt middag och sen gick och såg Solsidan-filmen. Den var sååå bra, verkligen sevärd!

LÖRDAG: Jag börjar dagen med träning tillsammans med Frida och Julia, äntligen börjar min förkylning avta. Efter en kort sväng förbi Systembolaget och mataffären ska jag sen hem och tvätta, framförallt inför Järvsö dit jag åker på nyårsdagen. På kvällen ska jag äta middag med mamma & Rebecka med några familjevänner från USA som är i Sverige just nu.

SÖNDAG: New years!! Dagen börjar med en frukost/brunch hemma hos oss, vi har bjudit över min mamma med familj, Oskars mamma med respektive, samt Oskars syskon. Vi ska skåla i lite bubbel och helt enkelt starta dagen på bästa möjliga sätt! Efter några timmars strötid under dagen så är jag och Oskar sen hembjudna på sexrätters middag hos en kompis till honom. Där spenderar vi kvällen och tolvslaget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..