What I eat in a day


Ni brukar gilla min What I eat in a day-inlägg, så igår fotade jag för ännu ett! Precis som ni vet så äter jag väldigt varierat, men jag skulle aldrig lägga upp en dags måltider som inte representerar en typisk dag i mitt liv. En dag där jag äter mindre än vad jag brukar skulle jag aldrig lägga upp här på bloggen liksom. Syftet med dom här inläggen är enbart att ni ska få inspiration till nya recept! Och finns det något konstruktivt jag kan förbättra så tar jag gärna emot tipsen. <3

Till frukost åt jag i varje fall samma smoothie som jag bloggade om häromdagen. Jag kan inte släppa hur god den är!! Verkligen en ny favorit. Den är grön och fylld av bra fetter och vitaminer, men smakar bara syrligt och gott tack vare alla citrusfrukter. Är ni sugna på receptet så går det att hitta HÄR!Till lunch gjorde jag en nudelwok med quornfiléer, i den hade jag även morötter, vattenkastanjer, lök, haricot verts och röd paprika. Själva såsen är gjord på soja, sweet chili-sås, sambal olek och vatten – sen tillsatte jag även två pressade vitlöksklyftor i samband med att jag fräste grönsakerna. Sen toppade jag allt med cashewnötter och pressad lime. Riiiktigt gött.Jag och Ronja satt och pluggade i flera timmar efter lunch och jag hackade upp lite frukt som vi kunde äta medans. På bilden har jag skurit upp två mangos, tre kiwis och en halv ananas. Jag vet att frukt innehåller mycket socker, men för mig passar det väldigt bra som mellanmål! 🙂


Vid 19.00 mötte jag upp Oskar i Bromma Blocks och vi rörde oss sen mot Mall of Scandinavia för att äta middag. Jag trodde det skulle vara kaos, men det var nästan helt tomt på restaurangerna som tur var. Jag lär mig aldrig vad den här restaurangen heter… Mangordino kanske..? Det är i varje fall en jättemysig italiensk restaurang och jag åt en Pasta Pomodoro!


Efter middagen gick vi snabbt i några butiker och sen var det dags för oss att röra oss mot biografen, som jag skrev i det förra inlägget så skulle vi se Solsidan-filmen. Vi köpte lösgodis och jag drack en Aloe Vera-dryck med smak av mango, det är verkligen något jag lärt mig gilla med tiden och nu älskar jag det!

  1. Jag tycker verkligen att du förmedlar en sund syn på mat och kommer med mycket bra tips på mellanmål och luncher/middagar som oftast inte kräver så mycket ansträngning och är vegetariska. Vill bara säga en sak, för det är så många i världen som fått för sig att frukt är något dåligt för att det innehåller (frukt)socker. Tvärtom är det ju jättenyttigt med alla näringsämnen och är 10 gånger bättre för de flesta än att käka godis/en muffin/vitt bröd och liknande som man kan äta som mellis.

    1. Det räcker att bara ställa in allt i kylen, sen kanske inte hållbarheten är överdrivet lång ändå med tanke på all annan färsk frukt som är i. Jag tror att den borde hålla sig bra i 2-3 dagar i kylen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..