Nyårsbrunch

På förmiddagen igår så var min mamma, hennes sambo Tor, Rebecka, Line, Rebeckas kille Filip, min bonusbror Mathias, Oskars mamma, hennes särbo och deras hund över på brunch hemma hos oss! Vi hade knytis så alla tog med lite av varje, själv bidrog jag med grön smoothie och små mini-omeletter. Jag gjorde dom i cupcakes-formar och tillagade i ugnen, det blev faktiskt väldigt bra! Men vi började såklart allting med lite Mimosa’s. 😉


Efter brunchen var över tog vi det lugnt i några timmar, fixad oss och åkte på den nyårsmiddag som jag pratat om här i bloggen. Killarna hade styrt upp allting såååå bra och tolvslaget var ett av mina bättre. Det blev en sen kväll och det var tufft att ta sig upp imorse, men klockan 10.30 rullade jag och Rebecka mot fjällen, närmare bestämt Järvsö. Där är vi nu och jag ser fram emot fem lugna, sköna, snöiga dagar med familjen. Ett bra sätt att starta det nya året på!

Och gott nytt år på er, jag hoppas ni firade in 2018 på bästa möjliga sätt!

LOADING..