3 trender jag gillar

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NELLY.COM & GINATRICOT.SE.1an // 2an // 3an 

Pälsjackan är ett så himla funktionellt plagg; förutom att det är väldigt fint så håller den dessutom värmen väldigt bra. Bättre än vad jag har trott! Den här trenden är kanske inte så ny, men den håller i sig. 🙂 Här kommer tre favoriter från Nelly.com!Seglarkeps från Gina Tricot: HÄR!

Den här trenden gillar jag verkligen, även fast jag inte äger en sån här själv hehe. Den passar kanske inte superbra till finkläder, men kan verkligen piffa upp en vardagsoutfit!1an // 2an

What can I say, jag tror ni allihopa ser hur snyggt det här är. Skitsnyggt att bära till helsvart både till vardags eller fest!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..