Hej från vinterlandet

God morgon på er! Idag är det på ett sätt den första riktiga dagen på 2018, den första januari är dom allra flesta både trötta, sega och kanske lite bakfulla. Så var även jag igår, men idag är jag peppad på det nya året! Jag är ju som sagt i Järvsö, det ligger ungefär 3 timmar bort från Sthlm med bil och är en skidort. Vi ska nog inte åka alltför mycket skidor den här gången eftersom det är Olivia’s första gång, men lite hoppas jag i alla fall åka. Annars kommer vi spendera dagarna med pulkaåkning, att basta, äta god mat och grilla till lunch.

Nu ligger jag påklädd i sängen och väntar på dom andra, om bara några minuter ska vi ut i vinterlandet! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..