Dagens lista

I och med att jag fortfarande inte hunnit hem och fotat så mycket så kommer här en Dagens Lista, den är hämtad från Andrea’s blogg!

Dagens humör: Glad och pigg! Jag sov bra inatt, har flera dagars semester i ryggen och känner mig taggad på att få komma hem. Jag är lite stressad över att jag & Ronja har redovisning av vår B-uppsats den 12/1 och inte är klara, men jag vet att vi löser det!

Dagens borde: Klippa podden, jag skjuter alltid upp det och jag vet inte varför. Dessutom vet jag att jag inte kommer hinna göra det idag heller…

Dagens frisyr: Nytvättat och utsläppt, dock inte fixat alls. 

Dagens smink: Ögonbrynen är fixade och jag tog även på lite mascara, men annars ingenting! Nu fick jag det där att låta som mega-lite, men jag har i varje fall inget på själva huden.

Dagens klädsel: Träningstights och en svart oversize-tröja – verkligen en ‘sitta i bilen’-outfit. 😛

Dagens planer: Jag kommer spendera flera timmar idag i en bil, drygt tre timmar för att vara exakt. När jag kommer hem vill jag ägna nån timme åt att packa upp innan jag ska iväg på middag hemma hos Oskars mamma. Efter det kommer vi nog bara åka hem och ta det lugnt!

Dagens materiella vill ha: Hmmm…. Ett stativ man kan filma/fota rätt ovanifrån med, glömmer dock alltid bort vad det heter. Ett sånt kostar runt 2000 kr, men jag borde verkligen investera i det. Tänk vad roliga kortfilmer jag kan göra när jag lagar mat?? Dessutom kan jag fota mycket bättre bilder såklart!

Dagens fundering: Jag och Oskar firar tre år i maj och vill åka nånstans – men vart? Rom, Florens, kanske Paris igen?

Dagens beroende: Tuggumismaken ”Polar Ice” från Extra, I love it!

Dagens tråkigaste: Att behöva lämna Olivia efter att ha spenderat så många dagar i rad med henne, eftersom jag inte gör det till vardags så har det verkligen varit en lyx. Att ha en familjemedlem som är så mycket yngre är verkligen speciellt, jag har liksom en bottenlös omtanke och kärlek för henne. <3

Dagens längtan: Jag längtar till den fredagen den 12e, då ska vi fira min födelsedag igen!! Okej, inte riktigt. Men vi ska göra om & göra rätt, så samma personer är inbjudna till en snarlik tillställning (minus allt fixande för min del) för att ha en riktigt rolig kväll!

  1. Hejsan! Så otroligt mysig blogg, älskar att komma in och läsa dina fina inlägg.
    Det är såhär Jag fyller 18 år om 2 veckor och min bästa kompis fyller om 3. Jag vet varken vad man kan önska sig eller ge bort. Så himla svårt att vet, undrar om du har några tips? Ska man önska sig saker att ha i framtiden, isådanfall vad för något? Vad använder du mycket i hemmet?? Och vad kan man ge bort? Ska kosta något mellan 300-500kr. Hade uppskattat tips
    Puss och kram

  2. Kanske jättedum fråga, men hur kommer det sig att ni själva klipper podden? De flesta andra poddar har ju nån som gör det åt dom? bara väl menat, tänkte mer att det måste ta tid för er

    1. Hej! Delvis så tar det inte jättemycket tid, vi klipper varannat avsnitt och det blir alltså bara nån timmes jobb var 14e dag. Att ha en klippare kostar dessutom en slant som vi helt enkelt valt att spara in på! Sen gillar vi båda också att ha kontroll över vad som tas bort och inte 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..