Leaving paradise

Godmorgon! Nu sitter jag och Rebecka i bilen på väg hem från underbara Järvsö där vi alltså varit sen i måndags. Jag tog med mig kameran och kände mig peppad på fota jättemycket under resan, men jag vet inte riktigt hur jag tänkte. Jag kunde ju omöjligen ta med mig kameran ut i backen, även fast vi ”bara” åkte pulka och inte så mycket skidor. Jag ville inte riskera att den skadades fysiskt eller att den la av på grund av kylan.

Men därför har jag istället varit aktiv med mobilkameran och på Instagram har jag uppdaterat en del. Jag har dessutom flera bilder på lager som jag ännu inte hunnit lägga upp från vår vintersemester. Så om ni inte redan följer mig på Instagram så uppmanar jag er att göra det, jag heter alltså @mathildalundqvists där!

Vi har i varje fall haft fem supersköna dagar, jag går verkligen in i det nya året utvilad vilket känns oerhört bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..